Sule

Udstoppet Sule (Morus bassanus)

Lad os være ærlige: konservatoren har ikke haft en helt heldig hånd da han skulle udstoppe denne sule, og næbet har derfor fået med den store pensel hvilket desværre ikke rigtigt klæder fuglen. Ydermere er halefjerne ret flossede, så alt i alt skal man nogle år tilbage for at have set så uheldigt et forsøg på at bevare en sules ellers fantastiske ydre.

Faktisk skal man helt tilbage til torsdag den 13. maj for at finde et endnu mere mislykkedes forsøg på at udstoppe en sule. Tidligere på dagen havde Akademisk Boldklub vundet pokalfinalen, og under festlighederne forsøgte holdlægen at udfører en udstopning af holdets store profil Abdul Sule. En operation der foregik imens (Abdul) sulen stadig var i live, og om det var derfor, eller om man simpelthen bare ikke kan udstoppe med snaps og creme brulé vides ikke. Resultatet blev i hvert fald endnu mindre vellykket end den sule du her kan købe.

Når du alligevel skal op med 400 stærke for dette dyr er det fordi du næppe finder en bedre gave til manden der har alt. Smid en rød sløjfe omkring den og stil den på gavebordet… Men skal I drikke meget alkohol, så læs lige afsnittet om: er udstoppede dyr farlige?

Yderligere information

Højde inkl fod

38 cm

Længde

58 cm

Skader

Misfarvet næb
Flossede halefjer