Stor regnspove

Udstoppet regnspove (Numenius arquata)

–  – Solgt – –

Sært barn har mange navne siger man, og det gælder også regnspoven. Nogen kalder den stor regnsp-ove, andre storsp-ove og endeligt er der nogle der bare kalder den regnsp-ove. Alle synes dog at være enige om at den hedder Ove, og denne udstoppede Ove er i hvert fald lige glad, den lystre ikke uanset hvad du råber efter den.

Er du lystfisker så er regnspoven lige en fugl for dig, den er nemlig mester i at finde sandorme, så imens du pakker fiskestangen ud, kan du sende din “Ove” ned af stranden efter madding. Giv den en to øls tid, så skulle den gerne være tilbage med ormene, og ellers må du nappe en øl mere imens du venter. Har du ikke held med fiskningen, kan regnspoven også hjælpe med at finde muslinger og krebsdyr, og så må den stå på skaldyrsbuffet derhjemme.

Desværre har denne udstoppede Ove en mindre skade i nakken, så hovedet og den øverste del af halsen sidder lidt løst. Det har givet en lille udbuling på fjerene midt på halsen, men ellers er det en fin fugl. Skaden er dog nok til at placere den i kategorien “Hadegaver”, og medfører den lave pris.

Yderligere information

Højde inkl fod

42 cm