Ko

Kranie fra ko (Bos taurus)

Okay, koen er jo ikke verdens mest rock n’ roll agtige dyr, faktisk rigtigt langt fra. Dens dagligdag går med at spise græs, ligge på engen, virker ikke synderligt intelligent og blive dagligt hevet i patterne af en vestjysk bonde. Det eneste bare lidt rock n’ roll agtige over dette dyr er dens stille protest over førnævnte behandling i form af en konstant udledning af methangas i et forsøg på at slå os mennesker ihjel. Så hvorfor er det at koen passer så godt ind over hjemmebaren, forrest på Harleyen eller som bordpynt til guldbrylluppet? Jeg kan ikke svare på det, men jeg er helt enig.

Hvis du vil have fingre i dette kranie skal du rykke hurtigt, for det er kun et spørgsmål om tid før D-A-D ringer og vil have Molly hjem igen (okay, det ligner ikke 100% Molly, men ligheden er slående). Og uanset hvad så vil et ægte ko kranie tilføje stil til enhver hjemmebar, fra Hirtshals til Whiskeybæltet.

Kraniet har ligget i et skoleskab i rigtigt mange år, og det er det sjovt nok ikke blevet rent af, så det er stadig beskidt nedenunder efter at det sikkert har været efterladt i det fri hvor mider og laver har spist kødet og efterladt kraniet. De mange år i skabet har til gengæld givet kraniet en fed patina da alle sprækker i kraniet er blevet mørke med tiden, og der derfor er mange flere kontraster og mere personlighed end i nye kranier.

Til gengæld må du finde dig i et der er forsvundet et par tænder og at underkæben er væk… Men hvad gør det når det alligevel skal op og hænge over dobbeltsengen 😉

Yderligere information

Længde

42 cm

Bredde

28 cm (fra horn til horn)