Husmår

Nogle kalder den ved dens latinske navn, Martes Foina, andre ved dens danske navn, husmår, selv foretrækker den Morten. Morten er en husmår af den velopdragne slags. Hvor hans artsfæller ofte har travlt med at ommøblere rockwoolen på loftet, lave en masse larm og skræmme dine unger fra vid og sans når de er alene hjemme er Morten mere den stille type. Han kan sidde dagen lang og kigge ud af vinduet, stirre på fjernsynet eller bruge timer på at beundre din indretning.

Andre husmåre har ligeledes været kendt for at forsage skader på biler, og der er blandt andet rygter om at der har været måre involveret i flere af den seneste tids bilafbrændinger i Sverige og København. Igen har Morten holdt sig pænt tilbage, så du behøver ikke frygte for hverken isoleringsmaterialet på loftet eller ledningsnettet i din Tesla hvis du inviterer skovmåren Morten indenfor i dit hjem.

Husmåren fætter til skovmåren, du kan kende dem fra hinanden ved at kigge på brystet… Lidt ligesom når du skal se forskel på batmand og supermand. Morten insistere på at han er supermands-slagsen, om end han ikke er helt så vild med telefonbokse som Clark Kent.

Denne husmår er lidt lys i pelsen efter at have taget lidt rigeligt sol, hvorfor du får den billigere end mine normale husmåre.