Rabatter

Du kender måske følelsen: du er blevet Åhhh, såååå forelsket i den skovdue du synes ligner Justin Bieber, men jeg har sat prisen alt for højt. Fortvivl ikke, for er du blandt de heldige ligger der 15% rabat og venter på dig, alt hvad du skal gøre er at bukke dig ned og samle den op. Eller det vil sige, du skal lidt mere end det. Først skal du løbe igennem nedenstående liste og se om du er nævnt, er du det så skal du huske at oplyse dette ved en eventuelt bestilling, også er rabatten hjemme.

Hvem kan få rabat-listen:

Sygeplejersker, folkeskolelærere og ansatte på plejehjem
I gør hver dag en forskel for andre mennesker, men må ofte kigge langt efter anerkendelsen fra både omgivelser og lønningskontoret. Medierne synes ikke at være på jeres side når I kæmper jeres sag og jeres chef er skiftende regeringer der ikke forstår at kvalitet koster.

Skraldemænd, gadefejere og kommunens grønne team
Imens jeg ligger og sover sørger i for at mit nærområde ikke kommer til at ligne en losseplads og at landet ikke begraves i tomme ølflasker efter weekendens festligheder. Selv hvis du ikke køber noget skal du have tak.

Muslimer og flygtninge
Hold kæft I har skulle finde jer i meget fra både medier og politikere i de sidste mange år. Imens vi har travlt med at gøre litteraturen politisk korrekt ved at fjerne ord som “neger” og “hottentot” er den politiske debat hård og fremmedfjendsk som aldrig før.

Handikappede og førtidspensionister
Fordi ingen synes at forholde sig til hvordan vi kan forbedre jeres levevilkår, men kun ser udgifter til specialstole og handikapbiler.

Blaffere
Hver gang du stikker tommelfingeren op er du med til at bevise at verden er et godt sted, og at det kan betale sig at tro på det gode i mennesket, uanset hvad medierne skriver eller hvad din moster gerne vil fortælle dig. Alle burde tage på en blaffertur i deres liv og opleve hvor venlige folk kan være overfor fremmede, men indtil det sker må du glædes over at din rejseform giver dig rabat her på siden.