Om UdstoppeDyr.dk

Rasmus HansenHejsa

Jeg hedder Rasmus Fredslund Hansen, og som du måske allerede har opdaget så er udstoppededyr.dk ikke en helt almindelig webshop. Vareteksterne er anderledes end hvad du først forventer, varelageret noget andet end du finder på t-hansen.dk og leveringstiden helt til grin i verden 2.0.

I det daglige arbejder jeg som pædagog, og her bruger jeg både dyr og de skæve historier til at dele min begejstring for naturen. Jeg håber at teksterne her på siden kan være med til at gøre dig nysgerrig på dyrenes liv, og at du selv undersøger hvilke dele af historierne der hold i virkeligheden og hvilke der er fri fantasi.

Jeg håber at du finder hvad du søger her på siden, og ellers kan du prøve at sende en mail, det kan jo være at jeg kender en der har lige det du er på jagt efter, og til den pris du vil betale… eller hvem ved, måske meget billigere.

Vil du købe et eller flere af de udstoppede dyr, så send mig en mail eller giv mig et kald. Så kan vi aftale om du skal på besøg hos mig i Bjerringbro, eller om jeg tager det med på en af mine ture rundt i landet.

God fornøjelse.

Med venlig hilsen

Rasmus Fredslund Hansen
Dyrepasser hos udstoppededyr.dk
Tlf: 61607070
Mail: dyr(a)rasmusfredslund.dk